Tirsdag aften klokken 19.00 i Forum Horsens skal vi igen forsøge at få point til kontoen. På papiret har Horsens et sindssygt spændende og dygtigt hold, der dog desværre – modsat os – har tabt de første 3 kampe. Derfor vil de med garanti kæmpe det bedste, de har lært for at få de første point hjem.

Om os

5 ud af 6 mulige point og en placering som nummer 4 efter tre kampe. Hvem havde troet det? Ja ikke Bent Nyegaard i hvert fald. Hele holdet har kæmpet og kæmpet for de point, og det har været en fornøjelse tilføjet lidt neglebidderi, for de har i dén grad formået også at gøre det spændende, og mon ikke, at der også venter en spændende kamp i aften?

Ført an af Line Frandsen, Line Gyldenløve og et fantastisk hjemmepublikum har hele holdet altså vist, at vi er kommet for at blive.

Om dem

Som sagt; 0 point ud af 6 mulige. Det kan ikke være tilfredsstillende, så de er klar fra start i aften. Horsens hold består af dygtige landsholdsfløje, der er utroligt træfsikre, samt en bagkæde med flere kendte spillere, blandt andet Laura Damgaard, Kristin Thorleifsdóttir og Mai Kragballe. Derudover kan Emily Sando i målet godt tage fra på sine gode dage.

God kamp i aften!