En stegende varm forårsdag spillede vi igår mod Holstebro i den første af 3 kampe, hvor det blev til en sejr på 8 mål med cifrene 38-30. En kamp, hvor Bjerringbro FH var i en noget uvant situation som storfavoritter.

Pigerne startede lidt nervøst ud, og begge hold fulgtes ad de første 10 minutter af kampen. Herefter blev det til 8-7 ved Emilie Bangshøi, 9-7 ved Sofie Lund for derefter at blive til 10-7 ved Sidsel Poulsen inden Holstebro forlangte en timeout.

Den timeout var givet godt ud for gæsterne, for efterfølgende blev det hurtigt til 10-12 til gæsterne. Men som I nok ved, er de blå piger ikke sådan at slå ud af kurs, og ved stillingen 14-14 får vi scoret 4 mål i træk ved Frandsen, Gyldenløve og Mathilde Piil til stillingen 18-14. Derfor går vi til pause med en føring på 21-16.

I anden halvleg kommer vi flyvende fra start, og efter 36 minutter står der derfor 26-18. Holstebro får herefter halet sig lidt ind, men kommer aldrig tættere på end 4-5 mål, og dét især takket være Clara Bak på mål, der kom ind midt i anden halvleg og lukkede godt ned for Holstebros skyttere.

Tak til alle jer, der trodsede solskinnet og brugte et par timer i hallen. Det sætter vi stor pris på.

Næste kamp spilles lørdag d. 18/5 kl. 14.00 i Holstebro – Gråkjær Arena.

Får vi minimum 1 point, er vi sikret endnu en sæson i kvindeligaen.