I Bjerringbro FH er vi i fuld gang med at gøre klar til den kommende håndboldsæson, hvor vi forventer at skulle fortsætte i kvindernes fornemmeste række – ligaen. Og første skridt i planlægningen har været at forlænge med klubbens store profil og bagspiller, Line Gyldenløve. 

Jesper Bangshøi, der til dagligt er cheftræner i klubben, er meget glad for forlængelsen:

”Line er ankeret på vores hold. Som bagspiller er hun i besiddelse af et fantastisk overblik og en meget stor rutine, som resten af holdet nyder godt af. Jeg er derfor utroligt glad for, at Line har valgt at tage endnu en sæson i den blå trøje”.

For Line Gyldenløve har det været en nem beslutning:

”Jeg har jo spillet for Bjerringbro FH de sidste mange år. Med oprykningen til ligaen var jeg spændt på om fysikken stadig kunne holde, da jeg jo heller ikke er blandt de yngste mere. Men det er jo gået meget godt, og derfor var det nemt for mig at takke ja til endnu en sæson”. 

I klubbens ledelse er forlængelsen af Line Gyldenløve et vigtigt skridt i bestræbelserne på at indfri klubbens målsætning, fortæller formand i Bjerringbro FH Dennis Jensen:

”Vi har hele tiden haft et mål om at konsolidere os som et stabilt midterhold i kvindernes håndboldliga efter de tre første år. I det første år skulle vi bare undgå nedrykning, og i denne sæson har Line været en afgørende faktor i, at vi ikke ligger til direkte nedrykning. Det har derfor været naturligt for os at bygge holdet op omkring Lines store talent og erfaring. Der er jo en grund til, at hun i en alder af 36 år nu er topscorer i ligaen, selvom Bjerringbro FH er nyoprykkere”. 

For yderligere information – kontakt: 

Dennis Jensen

Formand Bjerringbro FH

Mobil 51971672 – E-mail dj@bfh.dk