Dagens kamp mod Odense bliver en af de sværere opgaver, men derfor vil vi stadig gøre alt, hvad vi kan. Vi har før set, at mange af de andre hold, som vi ligger og slås med, har kunnet byde Odense op til dans, og derfor går vi selvfølgelig til kamp med en god tro på egne evner.

Odense ligger p.t. på en tredjeplads i ligaen, og med navne som Althea Reinhardt, Helena Elver, Mie Højlund og mange flere, ja så er holdet godt besat. Det bliver helt sikkert en udfordring, men vi vil samtidig gerne vise, at vi godt kan være med – også når tempoet hæves en anelse.

Ifølge cheftræner Jesper Bangshøi var det da også en flot kamp, vi spillede, sidst vi rendte ind i Odense:

“Da vi selv spillede i Odense, spillede vi en flot 1. halvleg, hvor vi stort set var jævnbyrdige. Det lykkedes vi med, fordi vi gik disciplineret og uimponeret til opgaven.

Som 2. halvleg skred frem løb vi desværre tør for luft, mens Odense, med en bredere bænk, fortsat blev med at løbe. Hvis vi derfor kan udvide den gode periode i dagens kamp fra 30 til 45 minutter, vil det have stor værdi for os.

Kampen fløjtes i gang tirsdag aften kl. 19.00 i Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter, hvor det er Josephine Nordstrøms første kamp på hjemmebane, så kom i hallen og vis hende, hvad Bjerringbro kan.