Lørdag eftermiddag spillede vi første kamp i kvalifikationsspillet hjemme mod Aarhus United. I de forrige opgør, har vi fulgtes godt ad, men har måttet se os slået på målstregen.

Igår var det så tid til revanche, og sikke en kamp. Det var tydeligt, at spillerne var klar til at sende Aarhus hjem uden point. Kampen startede ud helt lige indtil efter godt 11 minutters spil, hvor Gyldne Gyldenløve bringer os foran 7-4. Derefter brænder vi lidt, og Aarhus kommer derfor foran 7-8 efter 18 minutter. Efter minutter kommer vi igen foran med et par mål, men også det henter Aarhus og derfor er stillingen helt lige 14-14, da der fløjtes til pause.

Anden halvleg og Sabine Englert er kommet på mål, hvilket gør at vi brænder en del, men til trods for det, følges begge hold ad hele vejen til slut. Med 45 sekunder tilbage af kampen scorer Aarhus til 25-26, og med 19 sekunder tilbage tager Jesper Bangshøi timeout. Klogt træk, for i allersidste sekund scorer Sidsel Poulsen til slutstillingen 26-26.

En lettelse for hele holdet med det ene point, og vi er nu klar til at tage til Ringkøbing på søndag. Måske I kan huske sidste gang vi gæstede Ringkøbing? Da blev det til 2 point, og det må det meget gerne blive igen.

Målscorere i kampen:

Line Gyldenløve (7), Arlinda Hajdari (5), Line Frandsen, Sidsel Poulsen og Emilie Bangshøi (3), Louise Hald (2), Sara Lilholt, Emma Ernst og Josefine Thorsted (1).