Josephine Nordstrøm, der tidligere har spillet i norske Byåsen, har skrevet en kontrakt med klubben, der er gældende de næste 2,5 år.

Når vi rykker sammen i bussen, giver tingene for alvor mening. Med en solid støtte fra en håndfuld sponsorer, har det derfor været muligt at hente Josephine til klubben allerede nu.

Om skiftet til Bjerringbro FH fortæller Josephine:

Jeg ville gerne hjem til Danmark igen, og her var Bjerringbro en oplagt mulighed for mig. Jeg ser klubben som et perfekt match i forhold til mit eget spil. Samtidig er klubben inde i en god udvikling, hvilket tiltaler mig meget. Jeg glæder mig meget til at blive en del af klubben og spille min første kamp med BFH på trøjen”.

Også cheftræner, Jesper Bangshøi, er glad for, at vi har formået at hente Josephine til klubben:

Da muligheden bød sig i forhold til at hente en ny keeper til holdet, så vi det som en oplagt mulighed i forhold til at stå så stærkt som muligt, når vi forhåbentlig kommer til at spille nedrykningsspil. Vi ved, at med kun to keepere, er vi ekstra sårbare, hvis vi f.eks. render ind i en skade, som vi gjorde i store dele af efteråret, hvor både Sarah og Clara var ude på skift. Heldigvis har vi fået god opbakning fra sponsorer, og det er vi enormt glade for.”

Her til sidst skal der derfor lyde en stor tak til alle vores sponsorer, og en særlig tak til:

Mammen Ost, THIELE, Ulrik Winther VVS & trekløveret bestående af Kim Padkjær, JO Tagdækning & HB Jensen. Uden jer havde det ikke været muligt.