To gode målmænd og en masse fejl gjorde, at kampen endte 20-25 til København Håndbold.

Hele kampen igennem var stillingen helt lige, men efter 40 minutter skete der noget, som man vel kan fristes til at sige, også er sket i de andre kampe. Vi løber tør for kræfter, København trækker fra og pludselig er stillinge 13-20 efter 49 minutter.

Clara Bak spillede en stor rolle i målet onsdag aften, hvor hun stod med svimlende 45 % og tager desuden et straffe. En anden en, der udmærkede sig i kampen, var vores unge stregspiller Sara Lilholt, der scorede på alle sine 5 chancer. Desværre var det ikke nok mod København, der bare var dét skarpere til sidst.

Med 7 kampe tilbage i grundspillet er vi placeret som nummer 13 med 8 point ned til Ajax København og 3 point op til Horsens på en 12. plads. Meget skal flaske sig, hvis vi skal tage point i de sidste kampe, men alt kan ske, og vi tror stadig på flere point til kontoen inden vi går ind i kvalifikationsspillet.

Næste kamp er onsdag d. 14/2 mod Skanderborg Håndbold.